website

Garantievoorwaarden

Op deze pagina vind je alle info over de garantievoorwaarden van Verstelbaredumbbell.nl.

Garantie

De producten die wij verkopen zijn met heel veel zorg en aandacht ontwikkeld en geproduceerd. Kwaliteit en jouw tevredenheid staan bij ons voorop.

Elk merk heeft zijn eigen garantieduur, en hieronder zie je een handig overzicht per merk. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We vertellen je graag alles wat je wilt weten over de garantie.

Powerblock

Dumbbells voor thuisgebruik: Sport 24, Pro 32, Pro 50, Pro 100 EXP, Elite USA 90 EXP, Elite EXP, PowerBlock EXP Handgreep en gewichten: 5 jaar garantie

Selector pin en toegevoegde gewichten: 1 jaar garantie
Dumbbells voor commercieel gebruik: Commercial Pro 32, Commercial Pro 50, Commercial Pro 100, Commercial Pro 125/175 1 jaar garantie op de selector pin, gewichten en handgreep.
Voor de overige producten zoals de stands en bankjes varieert de garantie tussen de 90 dagen en 5 jaar. Neem gerust contact met ons op als je de garantieperiode voor een van de overige producten na wilt vragen, wij helpen je graag!

Mocht je na de garantieperiode tegen probleempje aan lopen met je Powerblock producten, neem even contact met ons op. We kijken graag met je mee om te zien wat we voor je kunnen betekenen!

Vragen

Heb je vragen of is er iets wat niet helemaal duidelijk is? Geen probleem, neem even contact met ons op. Ons team van experts staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Waar ben je naar opzoek?


Populaire zoekopdrachten:  Verstelbare dumbbells  PowerBlock  Uitbreidingssets